LOUISE SIIG

design studio

HAR I BEHOV FOR EN SPARRINGSPARTNER?

HAR I BEHOV FOR PRODUKTUDVIKLING PÅ ET KONCEPT OG HER I BEHOV FOR AT FÅ DESIGNET PRODUKTER, DER SUPPLERER OG STYRKER JERES PRODUKTPORTFOLIE ELLER MANGLER I DET GRAFISKE UDTRYK FOR ET BRAND ELLER VIRKSOMHED?  

LOUISE SIIG Design Studio er et nystartet designstudie, skabt af designeren Louise Siig Nielsen med passionen for at skabe smukke og funktionelle designs, der overrasker, inspirerer og giver kant til rummets indretning. LOUISE SIIG designs er inspireret af den danske designtradition og består af enkle former, ærlige materialer, smukke detaljer, moderne produktionsmetoder og det klassiske håndværk.

Ud over at LOUISE SIIG design studio står bag SIIG COLLECTION tilbyder designstudiet at designe og produktionsmodne produkter ud fra Jeres specifikke behov. Der er mulighed for at få designet møbler, home accessories, specialløsninger indenfor interiør og indretning samt grafiske elementer, hvor designprocessen varetages fra konceptskitsering til udarbejdelsen af det færdige produkt med tegningsmateriale, alt efter behov og ønsker.

Sincera Chair-ambient-03
korridor_062
BH 070317_5
Korridor Design \ Concrete Elephant
Cymbal1
korridor_008
Sincera Chair-ambient-10
korridor_044

refferencer

louisesiig.com

Nylandsvej 36, 6940 Lem St.

Ph. + 45 22 27 48 27